פיצריה · תובל 15, רמת גן
פאפאלה נאפולי היא הפיצריה פרימיום שנולדה לאחר 12 שנות ייצור של פיצות והמון ניסיון בבצקים וטעמים במפעל פאפאלה הידוע. לאחר ניסיונות רבים ולא מעט זמן נולד המתכון של הבצק שמצליח גם להיות אוורירי וגם קראנצ׳י בו זמנית וזאת בזכות תערובת קמחים איכותית, הידרציה גבוהה והתפחה איטית של שבוע ימים במקררי המפעל טרם הכנת הפיצה. רוטב העגבניות נבחר לאחר השווואה בין החברות המובילות באיטליה תוך שימת דגש על אחוז העגבניה הגבוה ביותר אשר יורגש בטעם אמיתי בפיצה. האורגנו בו אנו משתמשים מיוצר ע״י חקלאי מהדרום במיוחד עבורנו ולפי בקשה מיוחדת שלנו לרמת הריכוז שבו על מנת ליצור טעם עשיר וייחודי בפיצה. הגבינה מוצרלה אמיתית 100% מחלב בקר מלא אשר מגיעה בצורת בלוק ולא עוברת חיתוך אשר מוסיפים לו תוספים כאלה ואחרים וזאת כדי לשמור על טעמה האמיתי ואנו קורעים אותה ידנית ומניחים על הפיצה. הדיפים שלנו מיוצרים כל יום בעבודת יד ממתכונים אותם יצרנו אצלנו במפעל מירקות טריים אשר מגיעים אלינו על בסיס יומי. כשר למהדרין (בית יוסף)
No reviews available.